Setmanari d'informació local - 139 anys

Aquest dimecres, concentració en defensa de Montesion

60507

Els antics alumnes de Montesion s'han organitzat i han convocat una concentració davant el col·legi de Montesion pel proper dimecres, 12 de juny, a les 20.00 hores.

La mobilització, oberta a tothom, pretén evitar que aquest espai històric i de culte religiós es tanqui definitivament a la societat mallorquina i que ja no es pugui ni visitar, ni utilitzar mai més.

«Tampoc no podem permetre que, amb el consentiment de la Companyia de Jesús es tregui Sant Alonso de la que va ser ca seva per 46 anys (1571-1617)», diuen en la seva crida.

També diuen «ens sembla una irresponsabilitat que la Companyia de Jesús no hagi sabut mantenir i preservar un patrimoni d’edificacions antigues de gran valor històric de la companyia a Mallorca i que ara, enlloc d’emprendre la seva restauració, i amb el pretext de que la Companyia de Jesús no te doblers».

I encara diuen que «no hem de permetre que es destrossin 500 anys d’història, ni que els jesuïtes de Mallorca siguin expulsats de ca seva; a la que han oferit tota una vida de dedicació».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.