Setmanari d'informació local - 139 anys

Nou cas de censura a la Biblioteca de Cort: obliguen el bibliotecari a retirar la biografia d'Aurora Picornell dels llibres recomanats

60763

La Biblioteca de Cort té una iniciativa de recomanacions literàries que difon a través del seu compte a les xarxes socials habitualment. La recomanació d'aquest dimecres, molt adequada pel que va passar al ple del Parlament de dimarts, ha estat la biografia d'Aurora Picornell de David Ginard.

No obstant això, després d'haver publicat la recomanació a les xarxes, el bibliotecari ha rebut la telefonada d'un responsable polític de l'Ajuntament de Palma que li ha exigit que l'esborràs.

Sobre aquest nou acte de censura, s'hi ha pronunciat el regidor de MÉS per Palma, Miquel Àngel Contreras: «L'Ajuntament de Palma censura la biografia d'Aurora Picornell de la Biblioteca de Cort (la tercera censura en poc temps). El PP i Martínez justifiquen els fets de Le Senne i ataquen les víctimes del franquisme. Un escenari perillós i una amenaça contra la libertat d'expressió!».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.