Setmanari d'informació local - 139 anys

[VÍDEO] Una multitud de veïnats clama a peu de carrer contra el lloguer turístic il·legal a Palma

Els veïnats i veïnades convocats per la plataforma 'Menys turisme, més vida' s'han concentrat aquest dimecres en senyal de protesta davant un edifici dedicat al lloguer turístic il·legal a Palma.

Situats en el número 26 de l'avinguda Gaspar Bennazar, els manifestants han lluït pancartes i entonat lemes contra el lloguer turístic il·legal i contra la saturació que pateix Ciutat. La plataforma ha explicat que en aquest edifici es dediquen la totalitat de les cinc plantes al lloguer turístic il·legal, i han criticat que les administracions no hagin actuat malgrat conèixer-ne l'existència i tenir constància de les denúncies.

A més, també han revelat que no es tracta d'un cas aïllat i que la mateixa persona propietària explota altres dos edificis als carrers Pare Guillem Vives i Aragó, sumant tot plegat unes 200 places turístiques il·legals.

«Estam farts de la proliferació de pisos de lloguer turístic en els nostres barris, tant dels legals com dels il·legals. Estam farts de la falta de compliment de la regulació existent i que la implantació del lloguer turístic als barris contribueixi i acceleri l'augment dels preus», han denunciat els organitzadors.

Durant la lectura del manifest s'ha animat als veïnats a participar en la gran manifestació contra la massificació turística que tendrà lloc el diumenge 21 de juliol a Palma sota el lema #CanviemElRumb.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.