Setmanari d'informació local - 138 anys

Molta devoció en el retorn de les processons de Setmana Santa

Avui es fa el Davallament , demà la Vetlla Pasqual i diumenge la processó de l'Encontre

Després de dos anys sense celebrar-se, Sóller ha recuperat enguany les processons de Setmana Santa i ho ha fet amb molta devoció igual que a les celebracions.

Ahir vespre es eren els actes del Dijous Sant amb la celebració del Darrer Sopar, presidida per Mn. Eugeni Rodríguez i tot seguit l' Hora Santa davant el Santíssim, que després fou traslladat en processó fins a la Casa Santa a la Capella del Roser.

I ja després sortí la processó de La Sang amb la participació de totes les confraries i els seus passos, encapçalada per la del Calvari amb el seu Jesús vivent que durant el recorregut representà les tres caigudes portant la creu.

La processó, acompanyada per la Banda de Música dirigida per Catalina Arbona, seguí el recorregut tradicional anant per la Volta Piquera i essent seguida per molts fidels.

Avui, a les 19 h, hi haurà la celebració de la Passió i Mort de Jesús i a les 20.30h el Davallament, processó i enterrament de Jesús.

Demà dissabte a les 19 h. la processó del Sant Sudari a Ses Tres Creus i a les 21 h la Vetlla Pasqual a Sant Bartomeu. La Setmana Santa culminarà Diumenge de Pasqua a les 9.30 h, amb la processó de l'Encontre i Missa de Pasqua.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.