Les genialitats de Carmelo salven el Port (5-1)

La segona part va ser purament portuària amb moments de gran futbol

Port de Sóller: Juan Carlos, Navarro, Agustí, Arroyo, Ramis, Estarellas, Xisco Raja (Jorquera), Aguiló (Lucas), Adamuz (Guerrero), Barriga i Carmelo.
P. Arrabal: Javi (Víctor), Mudarra, Torrens (Mas), Planells, Sánchez, Josete, Carlos, Toni Garcia, Joan, Baños i Suau (Julio).
Àrbitre: Hernández Burgos. Amonestà Navarro, Guerrero, Mudarra i J. Sánchez. Expulsà per doble amonestacióBarriga i amb vermella directa Planells.
5-1 (m.57) Carmelo.

Només començar el partit ens adonam de que hi ha un alicient més en aquest enfrontament, ja que a la banqueta de la Penya Arrabal s'hi trobava el solleric Juan Miguel Esteban. Les coses començaven malament per l'equip portuari, ja que només començar el partit, en el minut 2, Baños inaugurava el marcador i pareixia un pressagi de que el Port podria caure a casa altre cop. Però estàvem equivocats, ja que Adamuz, en el minut 6 aconseguia l'empat. Les coses es posaven bé a l'esquadra de Biel Torrens, i millor se li posaven quan Carmelo en el minut 13 aconseguia avançar el seu equip. El domini, en el transcurs de la primera part era de l'equip mariner, tot i que la Penya Arrabal s'atracava per les proximitats del porter Juan Carlos amb perill, però la defensa local neutralitzava els seus avanços. A la represa, tot de color blau. L'equip local va doblegar de manera brillant l'equip de Juan Miguel Esteban. Així, en el minut 46 Estarellas aconseguia el 3-1, mentre que Carmelo marcava de penal el quart gol del seu equip i el segon en la seva compte particular. El hat-trick del jugador solleric arribaria en el minut 51, i de manera espectacular: des de la mitja lluna del centre del camp connectava un xut amb paràbol.la que entrà de forma genial.