Els séniors guanyen a un jove i lluitador Sant Josep (57-40)

Mica en mica, els de Menal van amotllant-se als nous sistemes, i els resultats són positius

Joventut Mariana Sa Talaia: Cobos (13), Cifre (5), Rosselló (7), Celià (7), Oliver (7), Castanyer (7), Cuesta (6), Estaràs (4), Savinovic (1) i Mainzer.
Sant Josep: Munar (2), Garcia (2), Cotaredonda (2), Lladó (7), Requeni (8), Márquez, González (4), Bou (11), Garcias, Salas, Caldés (4) i Salorti.
Àrbitres: Srs. Miró i Guerrero. Xiularen 18 faltes als locals i 23 als visitants.
Parcials cada cinc minuts: (10-3) (18-11) (24-16) (31-16) -descans- (36-23) (42-27) (40-32) (57-40).

Segona victòria consecutiva dels séniors, aquest cop contra un jove Sant Josep que va donar molta batalla durant els quaranta minuts de partit, tot i els disset punts d'aventatge finals. Ja des de l'inici, els de Menal marcaren el ritme del partit, amb un parcial d'11 a 3, tot i els nervis -altre cop- en els tirs a sota cistella. Tot i això, el joc d'atac solleric va ser fluït i ràpid, lluny del primer partit de lliga jugat a Sóller contra el Costa Calvià. Els visitants, per la seva part, en atac es dedicaven a jugar-se tirs llunyans, des de més enllà de la línia de 3 punts (1 de 13 en els primers 20 minuts). La defensa sollerica va ser bona, i en gran part va ser la causant de que al descans, el marcador reflectís el 31-16. A l'inici de la segona meitat, els sollerics sortiren adormits en tots els sentits. Aparagueren per primer cop les indecisions i nervis que feren que el tanteig en el marcador s'anés igualant, tot i que no existí el perill d'un acostament clar i evident dels del Sant Josep. A l'equador del segon període, el Joventut Mariana Sa Talaia va tornar a ser el de la primera part i va posar en pràctica altre cop els sistemes tant d'atac com de defensa que funcionaren, tant a Molinar com en els primers vint minuts.