Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 137 anys

El Port perdonà en els metres finals (0-3)

Port de Sóller: Juan Carlos, Agustin, Navarro (Guerrero), Julio, Barriga, Estarellas, Arroyo, Carmelo, Raja (Jorquera), Aguiló i Adamuz.
Espanya de Llucmajor: Omar, Pablo, Chavero (Salva), Oliver (Guerrero), Tomeu, Aljama, Rafa, Bauzà, Angel, Kiko (Matias) i Martí.
Àrbitre: Sr. Fernández. Grogues per Adamuz, Guerrero, Chavero, Tomeu i Aljama. Expulsà a Salva per doble amonestació. També veren targeta groga els dos entrenadors.
Gols:
0-1 (m.47) Tomeu.
0-2 (m. 75) Matias.
0-3 (m.91) Angel.

Tot i el resultat final, s'ha de dir que els homes de Biel Torrens començaren el partit amb la clara intenció de superar un Espanya que aspira ascendir a Tercera Divisió. Tot i el perill que creava el conjunt mariner, les ocasions que tenien no es traduien en gols. Per la seva part, l'Espanya es dedicava a defensar-se i a fer tímids atacs. Així s'arribà al final de la primera part, amb empat a zero gols. A la represa, Tomeu marcà el primer gol pel seu equip, i les coses canviaren en gran mesura. Tot i els intents del Port, l'equip ara ja no gaudia de la frescura i ritme de la primera part, cosa que propicià que tant Matias com Angel sentenciassin el partit amb dos gols més que deixaren el 0-3 final del marcador.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.