Setmanari d'informació local - 138 anys

Sense opció al rival (80-37)

Jov. Mariana Sa Talaia (47-33): Moragues (8), Picallo (7), Puente (22), Eugenio (9), Pérez (15), Vives, Forteza (4), Castanyer (5) i Seguí (10). 17 de 26 en tirs lliures
Esporles (20+17):Pascual (2), Daviu (6), Santos (5), Gil (2), Riera (4), Torres, Bestard, Miró (4), Collado (6), Fuster (5) i Pascual (3). 5 de 9 en tirs lliures.
Àrbitres: Srs. Ballesteros i Ensenyat. Xiularen 18 faltes a les locals i 17 a les visitants. Eliminaren per cinc faltes personals a la visitant Fuster en el minut 34 de partit.

Setena victòria consecutiva del Joventut Mariana Sa Talaia, que no va trobar opositor davant l'Esporles, cuer de la classificació que tan sols ha estat capaç de guanyar un partit. La sortida de l'equip solleric va ser bona, amb un parcial que pràcticament sentencià el partit. De fet, les visitants anotaven en compte gotes i s'estaren des del minut 6 fins al 15 sense fer un sol punt. Això, evidentment, ho aprofità l'equip solleric per matxacar l'Esporles a base de contratacs. A la represa, un parcial inicial de 12-0 ja deixà el partit sentenciat -per si hi havia dubtes- i es va seguir amb la mateixa defensa asfixiant que tant bé va anar al llarg de la primera part. Cal destacar, en aquest partit, la júnior Sílvia Moragues, que va realitzar un excel.lent partit, anotant un total de 8 punts (inclòs un triple). De totes maneres, cal també donar l'enhorabona a tot l'equip per haver treballat des de primer minut fins al darrer.