Setmanari d'informació local - 138 anys

Els sollerics dobleguen un difícil Molinar a base d'una bona defensa i efectius contratacs (75-67)

Joventut Mariana Sa Talaia (39+36): Cobos (20), Cuesta (2), Rosselló (17), Savinovic (12) i Mainzer (7) -cinc inicial- Estaràs (6), Castanyer (2), Celià (4), Cifre (2) i Oliver (3).
Molinar (40+27): Moragues (15), Molano (12), Jiménez, Gallard (8) i Carrillo (13) -cinc inicial- Palmer (2), Aguilera (3), Bennassar i Mulet (14).
Àrbitres: Martí i Enfedaque. Bé. Eliminaren per faltes al local Oliver i al visitant Gallard.
Incidències: Abans del començament del partit es va guardar un minut de silenci per la mort de Juan Diosdado, padrí del jugador solleric Juanjo Castanyer Diosdado.

Diumenge passat, els sollerics aconseguiren una important victòria, a costa d'un Molinar que ja ha perdut totes les possibilitats d'estar la propera fase entre els vuit millors de la categoria. De fet, el conjunt palmessà venia a Sóller sense cap tipus de pressió, fet que el feia un rival molt més perillós del que hom podia pensar. Tot i això, els sollerics feren un bon començament, i a base de molt sacrifici, dominaren el marcador, amb unes defenses alternatives (zona i individual). A l'equador del primer temps, però, i fruit del canvi defensiu del conjunt solleric, s'abaixà la guàrdia i el Molinar ho aprofità per posar-se per davant, arribant al descans amb un 39-40 ajustat favorable als visitants. A la represa, sols hi hagué un equip en la pista del Puig, i aquest fou el Joventut Mariana, que aconseguí trenar jugades de contratac realment precioses, a més d'estar molt centrats en defensa. Així, i amb un parcial de 36-27 en aquest segon període, l'esquadra que entrena Xavi Menal aconseguí superar un Molinar que venia a fer mal. Ara resten cinc partits per l'acabament de la primera fase, i els sollerics encara mantenen intactes totes les opcions de poder-se ficar entre els quatre primers, que els permeti accedir en aquesta segona fase.