Setmanari d'informació local - 138 anys

Merescuda victòria del CF Sóller a Sa Pobla (1-4)

Casa Miss: Navarro, Perelló (Cristóbal), Loren, Pradillo, Quetglas (Lladó), Reus, Tugores, Núñez, Vallespir, Robacho i Marcos.
Sóller: Canet, Ventura, Brugos, Joan, Guillem (Héctor), Gerard, Serafín (Marcos), Palo, Víctor, Sampol (Ramiro) i Tomeu (Sergi).
Àrbitre: Bartolomé Munar. Targetes per Perelló, Quetglas i Serafín. Fou valent xiulant un penal al primer minut contra el Casa Miss.
Gols:
0-1 (m.1) Tomeu (p);
0-2 (m.7) Víctor;
0-3 (m.41) Tomeu;
1-3 (m.95) Cristòbal;
1-4 (m.96) Víctor.

De sortida, el Sóller va fer una pressió dins camp contrari: Sampol, Tomeu i Víctor ho feren a la perfecció, en Miquel robà la primera pilota que aprofità Tomeu per ficar-se dins l'àrea on li feren penal que ell mateix s'encarregà de trasformar en gol. La segona pilota la va rebre de'n Víctor i després de retallar a la dreta, amb la mateixa cama, centrà al punt de penal on s'embulicaren el porter i Perelló deixant-li el baló a Víctor que rematà a plaer. A partir d'aquí, els dos equips lluitaren per controlar el partit, encara que els sollerics tenien l'avantatge dels gols i més tranquilitat per dur perill a la porteria contraria. Al minut 15, Robacho aprofita una passada enrera de'n Tomeu aprop de l'àrea, però el xut sortí fora. Poc més varen fer a la primera part, tan sols els defenses feien passades llarges als davanters Robacho i Vallespir, que en altres partits els donaren bons resultats, però la defensa del Sóller es desfeia del perill amb facilitat. Al minut 28, tothom va cantar gol a la grada, quan Víctor rematà de cap per damunt el porter i la pilota es pasetjà per la xarxa fregant el tavesser per defora. Abans del descans Sampol robà una altra pilota per a Tomeu, aquest es ficà entre defenses i després d'un parell de retalls, xutà a gol a l'esquerra del porter. Era el tercer del seu equip i el segon de la seva compte particular. Tan sols una oportunitat més pels locals, el capità reb un rebuig de la defensa i xutà fort per fora amb perill, aquí s'acabà la primera meitat. A la segona, el Sóller sortí ben situat i sols el canvi de'n Cristóbal per l'amonestat Perelló va dur una mica de feina als sollerics. De fet, el propi Cristóbal juga be, és petit i ràpid i provocà un parell de jugades dins l'àrea que no es ficaren pels pèls. Aixó era al minut 32, havia estat dins del camp 30 minuts i ja s'els acabava el temps als locals per remontar. Fou al minut cinc de descompte quan Cristóbal ficà el seu, encara que als deu segons, el Sóller va fer el quart, quan es treu de mig camp, passada per Marcos a la dreta i a la primera la dóna al punt de penal i Víctor arribà entre quatre defenses llançan-se per la gespa per signar el seu segon gol i el definitiu 1-4 del partit. Cal destacar la bona feina dels sollerics, sobre tot en defensa, tant per alt com per baig, poques vegades els contraris pogueren ficar-se aprop de l'área sollerica amb perill. I en atac, l'efectivitat fou superior a altres partits.