Setmanari d'informació local - 138 anys

Victória del Port amb molt de pèrdues (3-1)

Raja i Jorquera foren expulsats i Barriga es va lesionar al tormell

Port de Sóller: Juan Carlos, David, Agustín, Barriga (Jorquera), Ramis (Ripoll), Estarellas, Arroyo, Xisco Raja, Aguiló (Guerrero), Carmelo i Adamuz.
Independent: Jonan, Alex, Xisco (Carlos), Juan Carlos, Felip, Rivas (Angel), Alberto (Quique), Munitis, Garrido, Vicentín i Víctor.
Àrbitre: Ferrer Perelló. Grogues per David, Juan Carlos, Felip, a l'entrenador local Biel Torrens. Expulsà a Raja, Barriga i Carlos, per doble amonestació, i a Garrido amb vermella directa.
Gols:
1-0 (m.37) Adamuz;
2-0 (m.50) Adamuz;
3-0 (m.78) Aguiló;
3-1 (m. 82) Vicentín.

A priori, el partit havia de ser plàcid i tranquil pels homes de Biel Torrens. Però l'àrbitre del partit s'encarregà de que això no fos així, i va acaparar tota l'atenció dels qui eren a Can Maiol. Les coses es posaren bé, doncs al quart d'hora, el Port ja havia tengut una clara ocasió -penal fallat- i el col.legiat havia expulsat amb vermella directa Garrido. Tot i això, el gol del Port no arribà fins que faltaven 8 minuts per l'acabament de la primera part, obra, com no, d'Adamuz. A la represa, cinc minuts després d'iniciar-se, Adamuz altre cop marcà el segon gol pel seu equip. Les coses no podien anar millor, però l'actuació del col.lagiat deixava molt que desitjar. Així, arribà el tercer gol solleric, aquest obra d'Aguiló, i just després foren els visitants qui marcaren el gol de l'honor. Tot i la victòria i els tres importants punts, el de negre va ser qui acaparà tota l'atenció de la tarda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.