Setmanari d'informació local - 138 anys

Segona part de luxe per a les solleriques (73-27)

Jov. Mariana Sa Talaia (32+41): Picallo (14), Puente (13), Moragues, Pérez (11), Vives (12), Frau (1), Forteza (8), Castanyer (4) i Seguí (10).
Bàsquet Inca (21+6): Ferrer (7), González, Llobera, Mateu (2), Albertí (8), Pons (4), Cifre (6) i Sart.
Àrbitres: Srs. Oliver i Carbonell. Xiularen 16 faltes a les locals i 22 a les d'Inca.

Amb el títol del Torneig Germanes Rullan ja a la butxaca, el Joventut Mariana Sa Talaia encarava aquest penúltim partit, amb la intenció de seguir imbatut en els darrers dos partits que els manquen. Aquesta vegada davant el Bàsquet Inca, equip que en el partit d'anada va posar les coses força difícils al conjunt solleric, no es va deixar sorprendre i des de l'inici del matx al qual es va presentar molt mentalitzat. A la primera part, amb molts canvis per part del quadre local, l'Inca va resistir sense que existissin grans diferències en el marcador, arribant a un resultat lògic de 32-21 al descans. No tan lògic va ser el que va succeir a la segona part, on l'equip solleric va ridiculitzar a un desdibuixat Bàsquet Inca, que tan sols va aconseguir perforar la cistella sollerica en tres ocasions, aconseguint sis punts en tota la segona meitat. Tot això, fruit del bon joc i ganes desplegat pel Joventut Mariana Sa Talaia.