Setmanari d'informació local - 138 anys

Un inici esperançador no té el seu premi amb la victòria final (1-1)

Els visitants, que treballaren molt el llarg del partit, quasi guanyen

Port de Sóller: Ricardo,Agustí, Navarro, David, Julio (Ripoll), Estarellas (Barriga), Jorquera, Rafa, Guerrero (T. Raja), Aguiló i Adamuz.
Montaura: Llobera, Truyol, Escarrer, Rafel (Serra), Dalià, Llorenç, Bestard, Joan Moranta, Marcús (Carrasco), Lluís i Llobera.
Àrbitre: Montero Albarado. Molt bé. Targetes grogues a Rafa, Escarrer, Rafel, Bestard i Llobera.
Gols:
1-0 (m.5) Adamuz.
1-1 (m.73) Llobera.

El Port de Sóller, després d'una sèrie de partits en que havia obtingut la victòria i que l'havien pujat com l'escuma en la classificació, va cedir ahir un empat contra el Montaura, equip que és catorzè en la classificació, ara a tan sols un punt del conjunt que entrena Biel Torrens. Amb un començ perfecte pel conjunt local, amb gol del sempre oportú Adamuz als cinc minuts de joc, tot pareixia que la victòria seria fàcil. Però ja es sap que quan més evidents semblen les coses, tot es gira en contra. Així, a l'equador de la represa, Llobera va aconseguir empatar pel seu equip, fruit a l'esforç fet fins el moment. Ja a les acaballes del partit, el porter portuari va salvar d'una derrota al seu equip amb les seves bones intervencions, convertint-se, sens dubte, en el millor jugador del seu equip.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.