El líder, contra les cordes (43-41)

Costa Calvià (24+19): Vallès (6), Llabrés (4), Herreno (13), Mesquida (3), Serra (11), Cuevas, Martínez (2), Robles (1) i Borràs (3).
Jov. Mariana Cafeteria París (24+19): Sansebastian (1), Torrens, Grauches (9), Barceló (2), Escalas (6), Frau (11), Peñas (9) i Frontera.
Àrbitre: Cañellas.

Potser sigui aquest un dels millors partits jugats per les solleriques en el que portem de temporada, i precisament davant el líder de la categoria, que tan sols ha perdut un partit fins el moment. El conjunt entrenat per Peñas i Got feren un partit molt seriós, sense renunciar en cap moment a la victòria. A la primera part les solleriques hagueren de remuntar una dìferència desfavorable de deu punts, aconseguint arribar al descans amb el 18-24. Als segons vint minuts, el líder va mantenir aquesta diferència fins el minut 9, on les solleriques, amb un bon parcial, es posaren a un (31-30). Altre cop, les locals se n'anaren als 9 punts, però altre cop, un gran parcial del Mariana posà les solleriques en el partit, on una mala decisió arbitral al darrer segon evità que es produís l'empat.