Els sollerics trobaren més dificultats de les previstes (44-47)

Entre d'elles, un pèssim arbitratge que afavorí sempre als locals

Sant Josep (26+18): Salort (2), Gotarredona (4), Lladó (2), Gacias (5), Bou (13), Sanchez (2), Fernández, Caides (9) i Requent (7).
Jov. Mariana Sa Talaia (24+23): Castanyer (9), Cobos (19), Cifre, Moya, Abdurahmanovic, Rosselló (8), Oliver (9), Savinovic (2) i Mainzer.
Àrbitres: Enfedaque i Mimón. El primer malament i el segon millor. Xiularen 16 faltes als locals i 19 als visitants.

Divendres vespre es va disputar al pavelló del Sant Josep el partit que es va aplaçar el passat 5 de desembre. Els sollerics acudien al partit amb nombroses baixes i Xavi Menal sols tenia a la seva disposició dos pivots séniors. Amb aquest handicap, es va plantejar un partit el qual s'hauria de suar i treballar al dos-cents per cent si es volia guanyar. Així, des d'un començament, els jugadors de Sóller sortiren amb la clara intenció de deixar sentenciat el partit el més aviat possible, i des d'un començament el marcador els era favorable (2-9 minut 3). A partir d'aquí, però els locals s'espabil.laren i mica en mica anaren reduint els punts, dins arribar a empatar el partit a 18 amb un triple de Bou, sens dubte el millor del seu equip. A partir d'aquí, vuit punts consecutius del mateix Bou deixaven el resultat 26-21. Castanyer, però, amb un triple, deixà el final de la primera part amb un intranquil 26-24. A la represa, els homes de Xavi cediren i reberen sis punts consecutius (32-24), que foren recuperats a falta de 8 minuts per l'acabament del partit enregistrant el marcador un 34-36 mínim favorable als del Joventut Mariana Sa Talaia. Els darrers cinc minuts foren totalment d'infart, amb imprecisions per part dels dos equips. Així, en aquest temps els sollerics aconseguiren una avantatge de tres punts, que fou contrarrestada pels locals, empatant el partit a 44. Però en els darrers dos minuts, el Sant Josep no va ser capaç d'anotar un sol punt (fins i tot tengué dos tirs lliures per empatar a 46) i la victòria se l'adjudicà merescudament l'equip solleric.