Setmanari d'informació local - 138 anys

Els séniors aconsegueixen una victòria tant important com espectacular (69-66)

A l'acabament del matx, els sollerics aplaudiren des del centre de la pista als aficionats que no cansaren d'animar durant tot el partit

Jov. Mariana Sa Talaia (38+31): Castanyer (16), Cobos (16), Cifre, Cuesta (7), Rosselló (4), Oliver (14), Savinovic (6) i Mainzer (6). 29/35 en tirs lliures.
Andratx (43+23): Mir (11), Frau (7), J. Fernández (14), Alemany (14), J.M. Fernández (2), Beltran (12), Covas (6) i Pizá. 21/36 en tirs lliures.
Àrbitres: Vilar I i Alcántara. Bé. Xiularen un total de 27 faltes als locals i 28 als visitants.
Parcial cada 5 minuts: (7-3) (16-18) (24-24) (38-43) -descans- (44-51) (50-57) (61-59) (69-66).

Els séniors del Joventut Mariana, dirigits per Xavi Menal, aconseguiren una més que important victòria, al imposar-se al fins aleshores colíder de la categoria l'Andratx, que tan sols havia perdut dos partits en tota la lliga. Ara, a falta de dues jornades per acabar la primera fase, els sollerics tan sols depenen d'ells mateixos per seguir mantenint aquesta quarta plaça que els dóna accés a poder jugar la fase d'ascens. En el partit de diumenge, el Jov. Mariana va sortir molt mentalitzat, i va fonamentar la seva victòria en la defensa, que va ser dura i seriosa al llarg dels quaranta minuts. Així, al primer temps, els sollerics dominaren parcialment en el marcador, excepte els darrers minuts, on els visitants, fruit d'un bon encert en el tir i dels rebots, marxaren al descans amb un 38-43 favorable. A la represa, però, i després d'uns minuts en que els dos equips es tutejaren, mica en mica els de Xavi anaren desfent l'avantatge andritxolera, i punt a punt, arribaren a empatar el partit a falta de 6 minuts, despréd d'un parcial de 9-0. Així, en els darrers minuts, i amb un Joventut Mariana pletòric tant en el joc ofensiu com defensiu, va aprofitar millor les seves ocasions i no va deixar que l'Andratx es posàs per davant en cap moment, manant i marcant el ritme de joc que convenia. Així, al final s'aconseguí una victòria importantíssima, que fou premiada pel públic assistent amb una sonora ovació.