La millor cara de l'equip femení (83-47)

Joventut Mariana (44+39): Frontera, Peñas, Picallo (10), Puente (25), Eugenio, Pérez (8), Vives (8), Frau (2), Forteza (7), Castanyer (10) i Seguí (10).
Alcázar (24+23): Bolívar, Mercadal (5), Roqueta (4), Capellà (2), Santos (2), Orfila (6), Vidal (11), C. Orfila (0), Carballo (3) i López (14).
Àrbitres: Llabrés i Laguna. No eliminaren cap jugadora.

En un partit en el que ja no es jugava res per part dels dos equips, el conjunt solleric va realitzar un bon encontre davant l'Alcázar maonès. Les solleriques varen recuperar el seu joc ràpid i alegre que semblava perdut davant un equip que tan sols va resistir els primers set minuts de joc, a partir del qual, i amb un parcial de 12-0, davant la desesperació de la millor jugadora menorquina, que va ser molt ben anul.lada des del principi. Dos parcials més de 8-0 posaven un tranquilitzador i abultat 44-24 al descans. A la represa es va continuar apostant per una forta defensa i ràpids contratacs de la mà d'una eficaç i generosa en l'esforç Esther Puente que juntament amb la resta de l'equip es va aconseguir una diferència de quaranta-quatre punts, que van ser reduïts en els dos darrers minuts de partit, amb el 83-47 definitiu.