Setmanari d'informació local - 138 anys

4-0. El Constància goleja el Sóller

Amb dos gols a cada part, els inquers es mostraren superiors

Una nova derrota a fora camp del Sóller, front un rival, el Constància, que ja partia com a clar favorit, vist el seu recorregut durant aquests darrers encontres, on va clarament en línia ascendent. Els inquers s'han mostrat molt superiors a un Sóller que baixa molt el seu rendiment lluny de Can Maiol i avui no ha estat una excepció.

Des de l'inici del partit, la possessió de la pilota ha estat pels locals que han marcat el primer gol abans del quart d'hora de joc. El ritme ho marcava el Constància i no ho baixava fins que ha aconseguit el 2-0, resultat en que s'ha arribat al descans.

A la represa, l'equip solleric, al menys s'ha mostrat més encertat, tant en defensa, com a la línia de mig del camp, on ha pogut trenar qualque combinació amb encert, això sí, sense gaires ocasions de gol que fessin perillar la victòria local. Aquest joc anivellat ha fet que els dos darrers gols inquers no arribassin fins a les acaballes de l'encontre, amb un Sóller ja totalment vençut.