Setmanari d'informació local - 138 anys

1-3. El Sóller no falla al camp del cuer

Bestard (2) i Nestor, autors dels gols sollerics

El Sóller segueix ferm el seu camí de victòries en aquesta fase de permanència, després de superar avui capvespre l'Esporles al seu camp per 1-3, en un encontre on el conjunt local, cuer del grup, no es jugava més que l'honor, ja que el descens és un realitat pel homes que entrena el solleric Isidro Marín.

L'encontre s'ha posat de cara ja a la primera part on, amb gols de Bestard i Nestor, el marcador reflectia un 0-2 prou clar pels interessos sollerics. Tot i això, l'Esporles no ha tirat la tovallola i abans del descans ha pogut marcar un gol que retornava les esperances als locals de cara a afrontar el segon temps amb possibilitats d'anivellar la balança.

A la represa però, després d'uns instants de certa igualtat, el Sóller ha pogut finalment sentenciar l'enfrontament mitjançant una pena màxima que ha transformat Bestard, aconseguint el seu segon gol i el que seria el definitiu per a donar un nou triomf als homes d'Alex López, líders sòlids i imbatuts en aquestes sis jornades disputades.