Setmanari d'informació local - 138 anys

El Sóller compleix, guanya i tanca la Setmana Santa sumant els 9 punts en joc

Magaña i Marc Esteve derrotaren al cuer a Can Maiol

Magaña, autor del primer gol del Sóller | Jaume Quirós

El Sóller tanca la Setmana Santa i ho fa havent sumat els 9 punts que hi havia en joc, després de derrotar al cuer Són Verí en un fluix partit.
L'encontre ha estat sempre controlat pel Sóller, tot i ser el Soon Verí qui va tenir la primera clara ocasió en fallar un penal en el minut 9.
Es pot dir que els sollerics van fer el just per a sumar els tres punts. En el m. 28, Magaña, que acabava de saltar al camp feia el 1-0 i en el 32 Marc Esteve, a passada del propì Magaña el segon.
Després del descans el Sóller va semblar conformar-se amb el resultat i a penes va disposar d'ocasions davant un rival queapenas es va acostar a l'àrea local, per la qual cosa la victòria del Sóller va ser totalment justa.

Com a curiositat dir que el Son Verí jugà amb Arturo, de 52 anys i que és el president del club