Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 138 anys

Els clubs s’uneixen per exigir millores urgents a l’Infante Lois

Reclamen una pista moderna, millora de l’enllumenat i evitar els cans

Els atletes dels clubs i alumnes de l’escola es fotografiaren junts.

Els diferents clubs d’atletisme han unit les seves veus per reclamar millores a l’Infante Lois, el seu lloc d’entrenament habitual, que es troba en un estat deplorable.
Tots coincideixen que Sóller, vall que sempre ha tingut renombrats atletes, precisa d’una vegada d’un lloc digne per entrenar.
Dimarts es reuniren a l’Infante i es fotografiaren junts per cridar fort contra la situació tercermundista que viuen.

Per una banda es vol posar de manifest la precarietat de l’única pista existent al municipi i que es posi damunt la taula la necessitat de construir una pista moderna i adaptada a les necessitats dels més de 200 practicants d’aquest esport que hi ha entre tots els clubs de Sóller d’atletisme i triatló i que entrenen en aquest espai a diari.
Per altra banda, es demana també un seguit d’intervencions urgents, com ara: més neteja, evitar la presència de cans a l’Infante Lois, no permetre l’entrada de vehicles damunt la pista, la millora de l’enllumenat artificial o evitar que els accessos de vianants cap a l’àrea d’aparcament siguin per damunt la pista d’atletisme.

No descarten organitzar alguna mobilització si les seves peticions no són ateses el més aviat que sigui possible.
El Batle, Miquel Nadal, que dilluns es reuní amb els representants dels clubs i assegura que les demandes dels atletes seran escoltades i les millores sol·licitades es duran a terme tan aviat com sigui possible, tot i que els atletes se’n mostren reacis ja que són molts anys reclamant-les i fins ara sense cap resultat positiu.
Tant de bo aquesta vegada arribin a ser escotades.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.