Setmanari d'informació local - 138 anys

Què fer? On anar?

EXPOSICIÓ DE PILAR CERDÀ A CA'N PUIG
L'exposició de pintures de Pilar Cerdà, inaugurada el passat dia 30 de juliol, romandrà oberta fins dia 15 d'agost. L'horari de visita és de dimarts a dissabte de 18 a 21 h.

EXPOSICIÓ D'ELISABETH LE PRIOL AL CASAL DE CULTURA
Diumenge tindrà lloc al Casal de Cultura-Museu de Sóller la inauguració de l'exposició d'olis de l'artista francesa, Marie Elisabeth Le Priol, titulada »Es Jardí Botànic». Romandrà oberta fins el proper dia 15 d'agost.

TEATRE A LA CAPELLA DE LES ESCOLÀPIES
El proper divendres, dia 6 d'agost, torna el circuit de teatre del CIM, en aquesta ocasió a càrrec del grup Cut Teatre, que torna a Sóller, en aquesta ocasió per posar en escena l'obra original de Rodolf Sirera, »El verí del teatre». Serà divendres a les 21.30 h. a la Capella de les Escolàpies. L'entrada valdrà 500 pts.

NOU CONCERT DEL FESTIVAL DE DEIÀ
El proper dimecres es reiniciarà el XXI Festival de Música de Deià i ho farà amb un concert presentació del Trio Arxiduc, format perJennifer Peck, violí; David Runnion, violoncel i Suzzanne Bradbury al piano, en el mateix dia del natalici de l'Arxiduc Lluís Salvador. La cita serà a les 21 h. a Son Marroig. Oferiran obres de Beethoven i del propi trio.

VETLLADA MUSICAL ELS DIUMENGES A PLAÇA
Amb l'arribada del bon temps s'han reiniciat les vetllades musicals dels diumenges a la Plaça Constitució per iniciativa dels Cafeters. Serà cada setmana fins el setembre a partir de les 22 h. amb el grup Cocktail.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.