Setmanari d'informació local - 138 anys

El Forn d'Es Port, brillant campió del V Memorial Pere Ferrà

Cadistil rendí molt per davall del seu vertader nivell i permeté una victòria fàcil als del forn

El Forn d'Es Port es proclamà dimarts passat, dia de Sant Bartomeu, campió del V Memorial Pere Ferrà en imposar-se contundentment a Cadistil per un tanteig de 59-44. En tercer lloc quedà classificat El Gas, que amb un joc molt seriós aprofità la manca de jugadors de Randemar/A. Lladó (dels cinc jugadors de que disposava per disputar el partit, només tres acabaren en pista) per anotar-se la victòria en la finalde consolació per un resultat de 63-54. Si el partit pel tercer i quart lloc va ser bastant disputat, no succeí el mateix a la final, en la que, això sí, regnà la deportivitat en tot moment. Ben aviat es distancià el conjunt del Forn d'Es Port, que arribà al descans amb un avantatge de 13 punts (28-13). A la represa la diferència anà en augment fins que poc abans del final, Cadistil reaccionà i no permetè que la derrota fós més abultada. Així i tot, a l'acabament, el lluminós assenyalava un clar 59-44 que confirmava al Forn d'Es Port com el millor equip del torneig.