L'Hostal, eliminat en els vuitens de final de Copa pels penals

3 Hostal Nadal: Palou, Domingo, Andreu, Fonta, Xisco -cinc inicial- Gaspi, Lluís, Fabian, M. Nadal, Sacarés.
3 Pub Galeon: Villalonga, Vich, Garcia, Martin, Casado -cinc inicial- Almansa, Casas, Daniel, José.
2-1 (m.7) Xisco
3-1 (m.8) Xisco
3-2 (m.15) Almansa
3-3 (m.19) Almansa
L'Hostal va dir adéu a la temporada, al caure eliminat en els vuitens de final de Copa davant el Pub Galeon, conjunt que sempre va anar per darrera en el marcador, però que en els cinc darrers minuts empatà l'encontre i en els penaltis es va emportar la victòria. La primera part va ser molt igualada, però seria l'Hostal Nadal qui als tretze minuts s'avançaria en el marcador mitjançant un gol d'Andreu, després d'una gran jugada. Quan semblava que s'arribaria al descans amb 1-0, va venir el gol marcat per Martin, que significava l'empat. A la represa, el conjunt de Sóller sortí a per la victòria i en deu minuts de bon joc, Xisco amb dos gols, establia un esperançador 3-1. L'Hostal va poder sentenciar el partit, però en els últims cinc minuts el Pub Galeon empatà l'encontre i els de Sóller s'enfonsaren. A la tanda de penals hi havia dos equips amb la moral ben diferent. El Pub Galeon ho tenia tot a favor ja que els jugadors de l'Hostal estaven enfonsats després de veure com podien perdre un partit, que tenien més que guanyat. Andreu fallaria el segon dels penals, mentre els visitants no fallaren i s'endugueren la victòria que els permet jugar els quarts de final. Enhorabona! La temporada realitzada pel conjunt de Sóller es pot considerar de bona, ja que l'objectiu era salvar la categoria i això s'aconseguí en la primera volta. La segona no va ser tan bona amb un equip que ha perdut molts punts en els darrers minuts, i que no va tenir la sort de cara. Ara, un més que merescut descans per l'equip i esperar que la lliga 00-01 sigui millor per als dos equips de l'Hostal Nadal. Des del club, també, es vol donar les gràcies als aficionats que han recolzat l'equip.