El passat dimecres el Consell Insular de Mallorca fou escenari de la presentació del llibre —La sobrassada de Mallorca. Cuina i Cultura— dels autors Toni Contreras i del reconegut cuiner solleric Toni Pinya i que al llarg de més de 300 pàgines fa un repàs a la història d'aquest embotit típic mallorquí i també més de 70 receptes. El llibre, resultat de més dos anys de tasca d'investigació vol ser una eina de promoció de la sobrassada i donar a conèixer les moltes possibilitats que aquest producte té. Així, Mateu Castelló, president del Consell Regulador, col.laborador de l'edició del llibre, manifestà en la presentació que la sobrassada és un signe d'identitat que defineix Mallorca com a poble i precisament amb l'objectiu de recuperar-la com a element assaboridor de la cuina mallorquina, Toni Pinya, durant dos anys ha fet una completa tasca de recopilació de diferents publicacions i manuscrits de segles passats fins a 70 receptes de carn, peix, verdures i també rebosteria on la sobrassada n'és un element principal o secundari.
«La sobrassada de Mallorca. Cuina i cultura» nou llibre de Toni Pinya
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).