Setmanari d'informació local - 139 anys

La fira de l'oli novell tornà estirar centenars de persones a la Vall

El mercadet, tallers d'oli i d'olives i degustacions es veren ben animats

Diumenge es va celebrar la segona edició de les Jornades de l'Oli Novell de Sóller i Fornalutx que va estirar fins la Vall centenars de persones que des de bon dematí s'acostaren fins les tafones de Can Det i de la Cooperativa i també fins el casal de can Xoroi, per degustar l'oli novell, olives i d'altres productes. Mentrestant, a la plaça Constitució, va funcionar un mercadet de productes relacionats amb l'olivar on es podien adquirir des de mobles fets amb fusta d'olivera fins paners, taleques, eines, etc. A la mateixa plaça »i paral.lelament a Can Xoroi» funcionà també un taller per aprendre a fer all i oli i maionesa i els més petits varen poder aprendre a trencar i salar olives. El Conseller d'agricultura, Mateu Morro, va recòrrer les activitats juntament amb els batles i regidors de Sóller i Fornalutx. Durant aquestes II Jornades de l'Oli Novell s'han realitzat també actes culturals, exposicions i conferències sobre l'olivar i l'oli. Destaca la presentació, el divendres, del llibre «Cuinar amb Oli d'Oliva» d'Antoni Pinya. Els organitzadors de les Jornades, que compten amb el patrocini de les Conselleries d'Agricultura i de Comerç estan molt satisfets per la resposta del públic durant aquest dos anys.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.