Premiat el llibre de sobrassada coordinat pel cuiner A. Pinya
El llibre «Sobrassada de Mallorca, color i sabor», editat pel Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca i coordinat pel cuiner solleric Antoni Pinya, ha estat reconegut amb el premi de la darrera edició de «Gourmand World Cookbook Awards» a l'apartat de cuina mediterrània. Per dir-ho d'alguna manera, l'equivalent als Óscars dels llibres culinaris i vins. El receptari de Pinya competirà ara a nivell internacional amb els millors llibres de cuina del món. Dia 11 de la setmana que ve Pinya viatjarà a Madrid, acompanyat del president del consell regulador per recollir el guardó.
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).