Setmanari d'informació local - 138 anys

La propietària de l’agència de viatges que va estafar 24 clients accepta quasi dos anys de presó

La propietària d’una agència de viatges de Sóller ha acceptat una condemna d’un any i nou mesos de presó per estafar prop de 38.000 euros a 24 clients entre gener de 2016 i febrer de 2017. La dona es va declarar culpable d’un delicte continuat d’estafa durant el judici celebrat la setmana passada a la Secció Segona de l’Audiència. El tribunal va tenir en compte la circumstància atenuant de reparació parcial del dany perquè l’acusada ha indemnitzat a alguns perjudicats.

La dona va reconèixer davant els jutges que es va quedar els diners dels afectats, que tenien intenció de viatjar a destinacions com Cuba, Miami, Colòmbia, Buenos Aires o Estrasburg. Va arruïnar les vacances de famílies que havien contractat bitllets d’avió i estades en hotels a través de l’agència de viatges de la processada. L’acusada, en diversos casos, informava als clients que el seu viatge s’havia anul·lat en l’últim minut. Un dia abans per problemes de visat. Una excusa per apropiar-se dels diners.

L’acusada, segons recull l’escrit de la Fiscalia, ha indemnitzat a alguns dels perjudicats després de ser denunciada. Va consignar uns 20.000 euros. Encara ha de fer front a al voltant de 10.000 euros de responsabilitat civil.
El seu advocat Josep Perelló, va demanar la suspensió de la pena de presó. La fiscal no es va oposar amb la condició que no cometi cap delicte en cinc anys i que retorni els diners estafats en els propers dos anys, pel que haurà de presentar un calendari de pagaments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.