Setmanari d'informació local - 138 anys

Mor un jove solleric de 22 anys en un accident de trànsit

El succés ha provocat una profunda commoció a Sóller.

Un jove de 22 anys d'edat, Adolfo Caballero Pons, ha mort aquest dimarts a la carretera de la Serra de Tramuntana, a Sóller, en un accident de moto.

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, el sinistre s'ha produït cap a les sis del capvespre al quilòmetre 49 de la Ma-10, quan l'únic ocupant d'una motocicleta de la marca Honda va sortir de la calçada pel marge esquerre i va topar contra una tanca.

L'impacte va ser terrible i el motorista va quedar estès sobre la calçada sense vida. L'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil es va fer càrrec de la investigació, després que un metge certifiqués la defunció. Aquest tram de la via va quedar tallat mentre els agents investigaven què havia passat. El succés ha provocat una profunda commoció a Sóller.

El pare del jove mort és Adolfo Caballero, directiu de la Federació Balear de Motociclisme, esport a què tots dos estaven molt vinculats, especialment en la modalitat de trial. El jove, de fet, era un expert motorista i molt apreciat a la seva localitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.