Setmanari d'informació local - 138 anys

El concurs de fotos de l’AFVS ja té guanyadors

L’Associació França a la Vall de Sóller celebrà el passat dissabte l’acte de lliurament dels premis del concurs de fotografia que organitza cada any.

Hi havia dos premis dotats amb 100 i 50 euros respectivament, i la novetat d’enguany va ser que el segon premi es va dividir en dos premis de 25 euros, però curiosament les dues fotos que el guanyaren eren de la mateixa autora, Marie Madeleine Vives, titulades ‘Coucher de soleil à Sóller’ i ‘Effets de lumière à Sóller’, respectivament. La fotografia guanyadora del primer premi va ser ‘Calobra - Fin de jour tranquille au débouché du Torrent de Pareis’, de Bernard Gambini.

El lliurament dels premis es va fer a la capella de Ses Escolàpies, amb aforament limitat, portant els pocs assistents la mascareta. D’altra banda, s’informà que el 5 de setembre, a les 17 hores, també a la capella de Ses Escolàpies, l’AFVS farà, amb retard, la seva assemblea general amb l’ordre del dia habitual, així com una assemblea extraordinària per a renovar la Junta Directiva.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.