Setmanari d'informació local - 138 anys

Bars i restaurants de Sóller, baix mínims per les restriccions

Els propietaris dels negocis coincideixen en la necessitat de garantir la seguretat però sostenen que el virus els està «ofegant»

44397

Les contínues restriccions que han decretat l’Estat i Govern per mor de la pandèmia han afectat de ple al sector de la restauració que, en aquesta segona onada, es troba baix mínims.

Les darreres mesures adoptades pel Govern estatal com el toc de queda a partir de les 12 hores, la prohibició de l’ús de la barra, la reducció al 50% de l’aforament i el màxim de 6 persones als grups, han despertat queixes en el sector de l’hosteleria a la Vall que reclamen menys restriccions i més ajudes.

Els propietaris dels bars i restaurants consultats coincideixen en la importància de garantir al màxim la seguretat, però sostenen que amb aquestes mesures els estan «ofegant».

Podeu llegir la resta de la notícia a l'edició en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.