Setmanari d'informació local - 138 anys

Allau de multes a conductors per col·lapsar la Serra per veure la neu

La previsió de neu torna a col·lapsar la Serra de Tramuntana aquest diumenge. | Carla Sanz

L’Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil està sancionant amb contundència a desenes de conductors imprudents que han deixat mal estacionats els seus vehicles amb el pretext d'anar a veure la neu.

Des de primera hora d'aquest diumenge, centenars de mallorquins intenten accedir a la Serra de Tramuntana generant importants retencions i creant situacions de caos circulatori. Segons fonts policials el problema s'ha anat agreujant a mesura que avançava el matí quan moltes famílies amb els seus fills anaven a la muntanya per veure i poder jugar amb la neu.

Les policies locals d'Escorca, Sóller i la pròpia Guàrdia Civil s'han vist desbordades per la quantitat de vehicles que, des de primera hora de la jornada, han ocasionat grans aglomeracions a l'altura del Mirador de ses Barques.

Centenars de curiosos no es volien perdre aquesta nova nevada. En aquest punt, l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil manté el tancament temporal, per acumulació de neu, per evitar accidents.

Per la seva banda, fonts oficials de l'institut armat han confirmat a Soller.cat que les patrulles de Trànsit de la Guàrdia Civil no tenen altre remei que sancionar de forma massiva a desenes de vehicles que han estacionat de forma incorrecta a cada costat de la carretera, molts ells a les cunetes de la carretera impedint amb això la circulació fluïda de la via.

Per raons de seguretat, la policia informa que durant tota la jornada té previst mantenir un control de tancament al Mirador de ses Barques, i que s'estendrà fins a la interjecció de sa Calobra, en ambdues direccions. Un cop més, els equips d'emergències apel·len a el sentit comú dels ciutadans perquè no acudeixin de forma innecessària a la zona i així evitar retencions i situacions de risc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.