Setmanari d'informació local - 138 anys

U-Energia seguirà sense tallar la corrent a les famílies més necessitades

SOLLER - U - ENERGIA NO CORTARA LA CORRIENTE A LAS FAMILIAS MAS VULNERABLES. El director general d¿U-Energia, Joan Grande, con el regidor Carlos Darder. | archivo

L’empresa sollerica subministradora d’electricitat U-Energia seguirà sense tallar la corrent a les famílies més necessitades. El termini per fer efectius els pagaments dels rebuts pendents d’algunes famílies solleriques que passen per dificultats econòmiques havia acabat el 15 de gener, però davant la dificultat econòmica a la que han de fer front molts sollerics a causa de la crisi generada per la Covid-19, U-Energia ha concedit una pròrroga del conveni fins a dia 30 d’abril.

Així ho acordaren el director general de l’empresa, Joan Grande, i el regidor de Serveis Socials, Carlos Darder, qui explicà que aquest acord inclou també «un sistema de pagament flexible per a què les famílies puguin pagar els rebuts a poc a poc». Grande destacà el gran esforç que fa l’empresa, «però en aquests moments no volem deixar cap particular sense subministrament elèctric».


Així mateix, Aqualia, l’empresa que gestiona l’aigua a Sóller, s’ha afegit a aquesta iniciativa i ahir ho comunicà a l’Ajuntament. L’empresa no tallarà el subministrament d’aigua a aquelles llars que tenguin dificultats per pagar els rebuts i establirà un sistema de pagamen també flesible.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.