Setmanari d'informació local - 138 anys

Un gran Sóller tomba al líder a Can Maiol

Marc Esteve i Bestard autors dels gols sollerics

El millor Sóller que s’ha vist en temps a Can Maiol, ha estat capaç de superar, no sense patiment, al líder Andratx, en un partit on el control l’han tingut els andritxols, mentre que el Sóller ha creat perill i als 12 minuts ha aconseguit el primer gol obra de Marc Esteve a centrada de Salva L’Andratx ho ha intentat però no ha trobat la manera de superar a Pau.

A la represa la mateixa tònica, l’Andratx ha tingut les seves ocasionsi en el 72 un jugada mestre del Sóller en treure aviat una falta ha acabat en penal llançat per Bestard que, e primera instància ha estat rebutjat pel porter però el mateix Bestard ha rematat fent el 2-0.

Poc després el penal ha estat a l’altre porteria i Flaquer l’ha transformat en el 2-1 i d’aquí fins el final el patiment ha estat la tònica i l’àrbitre, molt desancertat durant tot el partit, l’ha allargat 10 minuts, però al final els tres punts han estat pel Sóller de forma merescuda.