Setmanari d'informació local - 138 anys

Els aparcaments de l’Infante Lois i els Cingles, llests a finals d’abril

Ambdós estacionaments seran de pagament, pel que estaran regulats pel servei d’ORA

Els dos aparcaments que l’Ajuntament habilita al Port estaran llests a finals del mes d’abril. Així ho confirmà el regidor de Béns i Serveis, Juan Ruiz, qui afegeix que a més, l’aparcament dels Cingles estarà regulat per ORA. Així doncs, els dos nous espais d’estacionaments seran de pagament.


Ruiz informà que quan acabin els treballs de condicionament a l’Infante Lois els operaris de la brigada es traslladaran al polviorí dels Cingles per adequar l’espai per poder estacionar vehicles de cara a la temporada. Així, a l’espai declarat com a zona verda, els tècnics han calculat que hi haurà una capacitat per a uns 50 vehicles, mentre que a la part inferior n’hi cabran uns 30.


També, d’una setmana ençà la brigada municipal i la brigada de Sóller 2010 treballen conjuntament per deixar enllestit l’aparcament provisional que ocuparà la part posterior de l’Infante Lois. D’aquesta manera, els treballs han consistit en habilitar l’accés al nou aparcament des de la rotonda de la gamba, aplanar el terreny on s’ubicaran els vehicles i tomar part de les casetes situades devora el parc infantil. Fetes aquestes actuacions, els tècnics han calculat que al pàrquing hi cabran finalment 130 vehicles.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.