Setmanari d'informació local - 138 anys

La facturació de les agències de viatges cau en picat el 2020

Les dues companyies solleriques, que es troben baix mínims, resisteixen amb les escapades entre illes i els viatges d’empresa

La pandèmia ha canviat la manera de viure de la societat amb molts d’aspectes. Les restriccions de mobilitat, que canvien sovint en funció de la situació epidemiològica, han provocat que en el darrer any els viatges hagin passat de ser una activitat habitual a ser puntual. Aquest fet ha afectat directament a les agències de viatges que es troben baix mínims i sense ajudes directes.

Des que començà la pandèmia, les dues companyies solleriques Sóller Tours i Halcón Viatges Sóller han vist caure en picat la seva facturació. L’any 2020 Sóller Tours ingressà un 92% manco de doblers, i Halcón Viatges Sóller un 75% manco. Per contra, cap de les dues empreses ha rebut cap d’ajuda directa per part les administracions públiques.

L’única donació que han rebut ha estat per part dela regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sóller que els donà 1.800 euros a cadascun per tal que es promocionassin.
Amb aquests doblers, ambdues empreses organitzaren sortejos de viatges per les xarxes socials.

Tant el propietari d’Halcón Viatges Sóller, Stephane Antonelli, com el de Sóller Tours, Pau Alemany es mostren «molt agraïts» amb el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, perquè expliquen «va ser una molt bona idea».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.