Setmanari d'informació local - 138 anys

«El que més demanen són banys públics»


Guillem Puig Mascaró (Fornalutx, 1966) treballa a l’oficina d’informació turística (OIT) de Sóller des de 2009. És un apassionat a la lectura, el cinema, la música i la natura. Ens ha concedit aquesta entrevista per parlar-nos com és la seva feina de cara al públic.

-Com ha canviat la vostra feina en aquest any de Covid?
-Bàsicament, a causa de la Covid, hi ha hagut manco atenció al públic, però m’he pogut dedicar a altres facetes més productives intel·lectualment. Per exemple, crear els itineraris culturals, un mapa nou, elaborar el llibre del comerç centenari, etc. La meva feina s’ha diversificat més perquè amb manco gent he pogut fer altres coses.

-Quina mitjana de visitants teniu habitualment?
-Com a mitjana tenia més de 300 persones i el meu màxim de gent atesa en un dia va ser a la temporada compresa entre 2018 i 2019 que passaren en un sol dia més de 600 persones. Aquesta mitjana abraça des del mes de març fins pràcticament el mes de novembre. D’ençà de la Covid tenc com a molt 50 persones diàries.

-Enguany s’ha vist que des del departament de Turisme es poden fer més coses, que no només atendre al públic?
-Quan et passen 300 persones cada dia no et dona per fer més activitats, però la meva feina s’ha diversificat com he explicat anteriorment. Tot i això, la meva tasca és atendre al públic i el més satisfactori és que se’n va agraïda amb un 99% dels casos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.