Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Ajuntament continuarà permetent l’extensió de terrasses un cop acabi l’Estat d’Alarma

46705
Els restauradors ja han fet les seves sol·licituds a l’Ajuntament. | A.B.

L’Ajuntament ha anunciat que continuarà permetent l’ocupació de via pública amb terrasses un cop acabi l’Estat d’Alarma.
Després que el Govern estatal hagi anunciat que diumenge finalitza l’Estat d’Alarma, l’Ajuntament, des de la regidoria de Governació, ha decidit que seguirà donant permís als bars i restaurants perquè extenguin les seves terrasses ocupant part de la via pública com fins ara.


El regidor de Governació, Carlos Darder, ha explicat que fins que la presidenta del Govern, Francina Armengol, no permeti l’obertura dels interiors de bars i restaurants amb un aforament «raonable» deixarà que els empresaris extenguin les terrasses i, si s’escau, ocupin part de la via pública. Darder ha explicat que ha pres aquesta decisió per tal «d’afavorir el sector de la restauració al màxim i així permetre que la gent de Sóller faci feina».


Alguns bars ja han demanat al regidor posar taules i cadires dilluns al carrer de Jeroni Estades, ja que no hi haurà paradetes ni mercadet.
Cal recordar que el Tribunal Superior de Justicia Balear (TSJB) ha avalat la decisió del Govern Autonòmic de prorrogar el toc de queda en acabar l’Estat d’Alarma, pel que bars i restaurants hauran de continuar tancant a les 23 hores com fins ara.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.