Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell inicia les obres que elimaran el peatge del túnel de Sóller

El conseller, Iván Sevillano; el primer tinent de batle, Carlos Darder; el batle de Bunyola, Andreu Bujosa; i le batles de Fornalutx, Francesc Marroig. | Irene Cabrer

Avui s'han iniciat les tasques per eliminar el peatge del túnel de Sóller, inactiu des de 2017. Els treballs tendran un cost aproximat de 330.000 euros i una durada de tres mesos. Avui el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha visitat l’inici del projecte de retirada de tota la infraestructura construïda entorn a l’àrea de peatge del túnel de Sóller (Ma-11). L’han acompanyat els batles de Bunyola, Andreu Bujosa, i de Fornalutx, Francesc Marroig, i el primer tinent de batle de Sóller, Carlos Darder. Segons el projecte previst, no s'aturarà el trànsit, però"potser sí que hi haurà talls parcials en determinats moments", ha informat Sevillano.

A més, el conseller ha indicat que «cada acte que aquest equip de govern del Consell de Mallorca realitza en aquest Túnel, el rescat de la concessió, la seva gestió i la retirada de les cabines de pagament que iniciem avui, són passos que ajuden a eliminar l’estigma d’aquesta infraestructura que lamentablement es continua vinculant a les maquinacions delictives que van embolicar el procés de construcció. Afortunadament, avui seguim donant passes per a retornar aquest Túnel als i les ciutadanes de Mallorca i molt especialment als habitants dels municipis de la Vall de Sóller i Bunyola, principals usuaris de la via per necessitat i que han hagut de suportar durant més de 20 anys una situació d’injustícia amb la qual, afortunadament, ja hem acabat. A més a més, estam obligats a fer el projecte de reestructuració de l’entrada al túnel per motius de seguretat vial, la situació actual no es podia perllongar més temps».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.