Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

El Consell inicia les obres que elimaran el peatge del túnel de Sóller

El conseller, Iván Sevillano; el primer tinent de batle, Carlos Darder; el batle de Bunyola, Andreu Bujosa; i le batles de Fornalutx, Francesc Marroig.

Irene Cabrer

Avui s'han iniciat les tasques per eliminar el peatge del túnel de Sóller, inactiu des de 2017. Els treballs tendran un cost aproximat de 330.000 euros i una durada de tres mesos. Avui el conseller de Mobilitat i Infraestructures, Iván Sevillano, ha visitat l’inici del projecte de retirada de tota la infraestructura construïda entorn a l’àrea de peatge del túnel de Sóller (Ma-11). L’han acompanyat els batles de Bunyola, Andreu Bujosa, i de Fornalutx, Francesc Marroig, i el primer tinent de batle de Sóller, Carlos Darder. Segons el projecte previst, no s'aturarà el trànsit, però"potser sí que hi haurà talls parcials en determinats moments", ha informat Sevillano.

A més, el conseller ha indicat que «cada acte que aquest equip de govern del Consell de Mallorca realitza en aquest Túnel, el rescat de la concessió, la seva gestió i la retirada de les cabines de pagament que iniciem avui, són passos que ajuden a eliminar l’estigma d’aquesta infraestructura que lamentablement es continua vinculant a les maquinacions delictives que van embolicar el procés de construcció. Afortunadament, avui seguim donant passes per a retornar aquest Túnel als i les ciutadanes de Mallorca i molt especialment als habitants dels municipis de la Vall de Sóller i Bunyola, principals usuaris de la via per necessitat i que han hagut de suportar durant més de 20 anys una situació d’injustícia amb la qual, afortunadament, ja hem acabat. A més a més, estam obligats a fer el projecte de reestructuració de l’entrada al túnel per motius de seguretat vial, la situació actual no es podia perllongar més temps».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris