Setmanari d'informació local - 138 anys

Un camió xoca contra la catenària del tramvia

Un camió ha sortit de la calçada i ha xocat contra l'estructura de la catenària del tramvia. L'accident s'ha produït fa uns minuts a la carretera del Port per causes que encara es desconeixen. Fonts policials informen que encara no se sap si és que el conductor s'ha adormit al volant o si ha perdut el control del cotxe per algun altre motiu.

En xocar el camió, aquest ha pegat a un dels pals que aguanten la catenària del tramvia, que ha quedat destrossat i, per tant, el servei del ferrocarril ha quedat interromput. No serà fins que retirin el camió quan es reprendrà el servei ferroviari.

Diversos busos estan ara mateix recollint els passatgers del tramvia a la rotonda de defora del túnel de sa Mola que s'han quedat sense transport. Quant al conductor del camió, fonts municipals han informat que es troba en bon estat i fora de perill.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Aurora, fa mes de 2 anys

Els busos domes han anat a recollir els clients que tenien excursio programada... els altres turistes se han hagut de cercar sa vida!!! Anant a peu o en taxis...

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente