Setmanari Sóller

Setmanari d'informació local - 136 anys

La plataforma Pro Centre de Dia cerca més suport ciutadà

Volen que sigui el poble qui decideixi la ubicació definitiva de l’espai

Rosa Gallego i Pep Sunyer faran una reunió dissabte dia 17.

ARCHIVO

La plataforma Pro Centre de dia haconvocat una reunió per als seus membres i també oberta al públic general per tal d’explicar la futura ubicació del centre. La trobada serà dissabte, dia 17, a les 20 hores a sa Calatrava.


El fet és que aquesta agrupació ciutadana vol donar a conèixer a tothom el projecte actual i comparar-lo amb la seva proposta inicial que era ubicar el centre de dia a l’Escorxador. El motiu d’aquesta trobada és, segons un dels membres de la plataforma, Pep Sunyer, «fer que la gent del poble s’assabenti dels dos projectes i pugui opinar i decidir quin és el més adequat». «Consider que és la societat qui ha de valorar quina és la millor ubació per als seus majors», apunta Sunyer.


Val a dir que l’Ajuntament, l’empresa gestora, el Govern i la plataforma ciutadana, arribaren a l’acord que el centre de dia s’ubicaria provisionalment durant 3 anys al centre residencial Fontsana Sóller.
Sunyer continua donant suport a aquest acord mentre es garanteixi la provisionalitat, però ja fa passes per parlar de la ubicació definitiva d’aquest centre de dia que, segons ell, hauria de ser l’Escorxador.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris