Setmanari d'informació local - 138 anys

La plataforma Pro Centre de Dia cerca més suport ciutadà

Volen que sigui el poble qui decideixi la ubicació definitiva de l’espai

Rosa Gallego i Pep Sunyer faran una reunió dissabte dia 17. | ARCHIVO

La plataforma Pro Centre de dia haconvocat una reunió per als seus membres i també oberta al públic general per tal d’explicar la futura ubicació del centre. La trobada serà dissabte, dia 17, a les 20 hores a sa Calatrava.


El fet és que aquesta agrupació ciutadana vol donar a conèixer a tothom el projecte actual i comparar-lo amb la seva proposta inicial que era ubicar el centre de dia a l’Escorxador. El motiu d’aquesta trobada és, segons un dels membres de la plataforma, Pep Sunyer, «fer que la gent del poble s’assabenti dels dos projectes i pugui opinar i decidir quin és el més adequat». «Consider que és la societat qui ha de valorar quina és la millor ubació per als seus majors», apunta Sunyer.


Val a dir que l’Ajuntament, l’empresa gestora, el Govern i la plataforma ciutadana, arribaren a l’acord que el centre de dia s’ubicaria provisionalment durant 3 anys al centre residencial Fontsana Sóller.
Sunyer continua donant suport a aquest acord mentre es garanteixi la provisionalitat, però ja fa passes per parlar de la ubicació definitiva d’aquest centre de dia que, segons ell, hauria de ser l’Escorxador.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.