Setmanari d'informació local - 138 anys

Nou intent per donar sortida al Defensora

Aquesta setmana s’han publicat els nous plecs per iniciar les obres del teatre que compten amb un pressupost de gairebé 600.000 euros procedents de Turisme

Estat actual de l'interior del teatre. | Irene Cabrer

D’ençà que l’Ajuntament signà el conveni com a propietari del teatre Defensora Sollerense l’any 1998 han estat moltes les opocions que ha cercat el Consistori per donar-li un nou impuls i convertir-lo de nou en un teatre municipal. De fet, aquesta setmana s’ha publicat a la plataforma de contractació els nous plecs que fixen les condicions per desenvolupar les obres de la segona fase per a la rehabilitació de l’edifici. Es tracta d’un nou intent que té com objectiu adjudicar els treballs per renovar l’espai cultural.


L’anomenada segona fase comprèn una intervenció a l’interior de l’edifici, a més d’enllestir part de la feina que quedà inacabada en l’anterior adjudicació. En concret l’empresa adjudicatària haurà d’assumir el 30% del que no es va fer de la primera fase, la qual compta amb un pressupost de 593.007,97 euros procedents de la Conselleria de Turisme. Així, «la primera actuació és fer els forjats i tapar la teulada que quedà al descobert des de principis de 2020 a la sala annexa al teatre. A continuació es farà l’amfiteatre», explicà el regidor d’Obres, Jaume Bestard.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.