Setmanari d'informació local - 138 anys

La Cooperativa i Agromart col·laboren per distribuir els cítrics sollerics

47067

La Cooperativa Sant Bartomeu ha arribat a un acord amb Agromart Balear per a distribuir les taronges i llimones de Sóller per tota Mallorca. Agromart farà així una comanda setmanal de cinc tones de taronja mallorquina i quatre tones de llimona. L'objectiu principal d'aquest acord és que "els pagesos tenguin ganes de continuar cuidant els seus tarongers, de tornar a plantar i de mantenir els camps mallorquins", ha explicat el president de la Cooperativa, Miquel Gual.

A partir d'avui, els cítrics sollerics es podran comprar a les 21 botigues d'Agromart de tot Mallorca. A més, la col·laboració és doble, ja que la botiga de la Cooperativa Sant Bartomeu es vendran els productes de temporada conreats per Agromart.

En l’acte han participat Miquel Gual, president de la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller; Miquel Figuera, Soci administrador de Agromart Balear i Xisco Martí, director comercial de Agromart Balear. Miquel Gual ha explicat que "a la darrera Assemblea de la Cooperativa Sant Bartomeu de Sóller es va acordar diversificar al màxim els nostres clients i el producte final que arribarà al client és un producte de qualitat que només la dona aquest lloc de la Serra de Tramuntana”.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.