Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament presenta el programa de festes de Sant Bartomeu

47111

L'Ajuntament ha fet públic avui el programa amb totes les activitats previstes per a les festes patronals de Sant Bartomeu. Els esdeveniments comencen dissabte dia 14 d'agost i acaben quinze dies després, el dissabte dia 28 d'agost.

Enguany els sollerics podran gaudir de a XLI Cursa Popular Ciutat de Sóller, que se celebrarà el proper diumenge dia 15 d'agost a les 9 hores. el mateix dia també hi haurà la cursa infantil pels més petits que començarà a les 10.15 hores.

Per al divendres dia 20, l'Ajuntament ha previst una animació infantil a càrrec d'Astronautes Estrellats que començarà a les 19 hores a la Biblioteca Municipal. Al Casal Jove se celebrarà la inauguració de quadres MICRO-MIRADES de l'artista Maria Bernat Caro.

El programa també inclou el Torneig de Truc per dissabte dia 22 a les 17 hores al local de la Tercera Edat de Sóller. Una hora més tard, se celebrarà el Torneig de Petanca al camp d'esports de l'Infante Lois.També hi haurà una ballada popular, i un musical infantil de la pel·lícula de Disney Vaiana a les 20.30 hores al Camp de'n Maiol.

Pel diumenge 22 d'agost hi ha previst una exhibició d'acrobàcies al Port i a les 22 hores a la Plaça Constitució l'actuació del cantautor mallorquí Tomeu Penya. Les actuacions previstes també inclouen un monòleg a càrrec d'Agustín "El Casta" per dilluns dia 23 a les 21 hores a la Plaça Consititució.

La Missa en honor del patró, se celebrarà el dimarts dia 24 d'agost amb la presència de les Valentes Dones Infantils.

L'Ajuntament ha anunciat que totes les activitats es faran un amb aforament limitat i seguint el protocol vigent. Fins i tot alguns esdeveniments requeriran inscripció prèvia. El programa ja es pot consultar al web de l'Ajuntament i al seu mur de Facebook. Des de la regidoria de Festes s'ha informat que estarà imprès aquest dijous o divendres.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.