Setmanari d'informació local - 138 anys

Col·lapse diari al centre per la reubicació del semàfor

Els cotxes no tenen temps de passar

La Policia Local s'ha vist obligada avui matí a gestionar el trànsit al carrer de Plaça Espanya pel caos circulatori. Segons han informat els agents, el col·lapse es forma diàriament a les hores punta per mor de la reubicació del semàfor del carrer de Sant Nicolau. El fet és que fa quinze dies l'Ajuntament avançà el semàfor deixant així menys temps als conductors per fer el tram cap a Plaça Espanya.

La decisió de la Vila es va prendre després de rebre diverses queixes dels veïnats de la zona per les emissions dels fums dels cotxes que esperen davant el semàfor. El regidor de Governació, Carlos Darder, assegurà que a causa d'aquest canvi la freqüència s'hauria de reprogramar augmentant-la a 15 segons més, però pel fet que encara no s'ha reprogramat es formen embussos cada dia.

La reubicació del semàfor creà polèmica entre alguns grups de l'oposició com és el cas de Més per Sóller que denunciava la "perillositat que suposa aquest canvi". És per això que des de l'Ajuntament prengueren la decisió de tornar a canviar el semàfor i passar-lo a l'encreuament amb el carrer Pastor, actuació que encara no s'ha duit a terme.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.