El jurat del I Concurs Internacional amb gamba de Sóller donà a conèixer dimecres dia 25 els sis finalistes. Entre ells hi ha el cuiner solleric Lluís Got, el qual ha estat elegit pel jurat d’entre més de trenta participants.
El jurat format per Andoni Sarriegi, Kiko Martorell i Lourdes Plana, presidenta de la Real Acadèmia de Gastronomia elegiren Álvaro Abad d’Alacant; Raúl Linares i Metus Mustafa de les Illes Baleares; Juanjo Sales de Castelló i Javier Ruiz de La Rioja, a part de Lluís Got. Els finalistes han estat reconeguts per les seves receptes, la presentació d’aquestes i els ingredients triats, entre els quals era obligatori la gamba de Sóller.
Els propers dies 19 i 20 de setembre tendrà lloc la gran final a les instal·lacions de Marina de Tramontana, on el guanyadors s’endurà a part del reconixement un pemi de 1.500 euros.
El solleric Lluís Got entre els finalistes del I Concurs de Gamba de Sóller
El plat presentat per Got és 'Trempó líquid amb gamba de Sóller i envinagrats'

El plat de Got 'Trempó líquid amb gamba de Sóller i envinagrats'
Comenta
Normes d'ús
Avís legal» El contingut dels comentaris és l'opinió dels usuaris o internautes, no de elsoller.cat
» No és permès escriure-hi comentaris contraris a les lleis, injuriosos, il·lícits o lesius a tercers
» elsoller.cat es reserva el dret d'eliminar qualsevol comentari inapropiat.
Recordi que vostè és responsable de tot allò que escriu i que es revelaran a les autoritats públiques competents i als tribunals les dades que siguin requerides legalment (nom, e-mail i IP del seu ordinador, com també informació accessible a través dels sistemes).