Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament restaura les pintades vandàliques de Teixidores

També han presentat el pressupost dels danys a la Guàrdia Civil i han formalitzat la denúncia

Operaris de l'Ajuntament han restaurat avui les pintades de Teixidores. Les parets del parc infantil i de la marquesina del bus han quedat llestes, mentre que el mural l'haurà de refer l'artista Natalia Spitale.

El primer tinent de batle, Carlos Darder, ha acudit a les dependències de la Guàrdia Civil a presentar els pressuposts del cost que ha tengut repintar totes les zones públiques. Així, l'autor s'haurà de fer càrrec dels més de 6.000 euros que ha costat restaurar la zona. Darder també ha aprofitat per formalitzar la denúncia en nom de l'Ajuntament. Quant als particulars afectats hauran de presentar les factures del repintat a la Guàrdia Civil que ho adjuntarà als de l'Ajuntament. Fonts municipals expliquen que el cost total podria ascendir a uns 10.000 euros aproximadament.

Fou durant la nit del passat 30 de juliol quan un jove es va dedicar a pintar les zones públiques d'aquest aparcament. L'endemà, la Guàrdia Civil i la Policia Local organitzaren un dispositiu conjunt per identificar l'autor dels fets, que fou localitzat el mateix dia. A més dels murals, també han aparegut pintades a la marquesina del bus, a diferents contenidors i al parc infantil de Teixidores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Payaso justiciero, fa mes de 2 anys

A pagar a pagar!!!! Bandarra!!!

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente