Setmanari d'informació local - 138 anys

Un radar mòbil controlarà la velocitat a Sóller

SOLLER - LOS VECINOS DE LA CALLE ISABEL II PIDEN LIMITAR LA VELOCIDAD Y ARREGLAR LAS ACERAS. | ARCHIVO

Augmenta el control en l'accés de la velocitat a Sóller. Tal com ha anunciat la Policia Local, a partir del pròxim divendres es posa en marxa el funcionament de radars mòbils dins el nucli urbà que es col·locaran "en els llocs on hem rebut més queixes d'excés de velocitat", a més de les zones escolars i de risc. La tramitació de les sancions és automàtica i es redirigirà telemàticament a l'Agència Tributària de les Illes Balears (ATIB).

LOS VECINOS DE LA CALLE ISABEL II PIDEN LIMITAR LA VELOCIDAD Y ARREGLAR LAS ACERAS.

L'Ajuntament ja anuncià el passat mes de juny que l'ATIB els cediria aquest radar per controlar la velocitat al nucli del municipi, mentre que al mes d'abril el Consell ja intentà regular els excessos delimitant a 7 carrers de Sóller la velocitat màxima a 30 quilòmetres per hora.

A més, des de la regidoria de Governació també han anunciat recentment la instal·lació de semàfors pedagògics tant al carrer de Cetre com al carrer d'Isabel II precisament per contribuir al fet que els conductors compleixin la velocitat permesa. Tot i això, val a dir que aquesta actuació encara es troba en estudi de viabilitat econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.