Setmanari d'informació local - 138 anys

L’Arxiu acull la biblioteca de l’escriptor Antoni Serra

Dimarts es començà a traslladar el fons bibliogràfic i documental

Palma Pellicer Forana DONACIÓ DEL FONS DE TONI SERRA A L'AJUNTAMENT DE SÓLLER. | P. PELLICER

L’arxiu municipal de Sóller acollirà i conservarà la totalitat del fons bibliogràfic i documental que es va donar al municipi l’any 2019 per part de l’escriptor Antoni Serra Bauzà (Sóller, 1936).
El regidor de Cultura, Miquel Nadal, i l’arxiver municipal, Antoni Quetglas, acompanyats d’operaris municipals varen iniciar dimarts l’embalatge de més de 6.000 volums que formen aquest fons que l’escriptor ha reunit al llarg de la seva llarga carrera com a novel·lista, crític d’art i literatura, a més de periodista.


Segons Miquel Nadal, un cop completat el trasllat i fins que es realitzin les obres a la nova seu de l’arxiu, a l’edifici de les Escolàpies, «el fons serà dividit en dues apartats, seguint les prescripcions tècniques del responsable de l’arxiu», explicà. Per una banda, la part documental i de més valor històric o personal es traslladarà de moment a les dependències de l’arxiu ubicades a l’Ajuntament, per procedir a la seva catalogació.
Per altra, la part formada pels volums més diversos es dipositarà a la planta baixa de l’edifici de les Escolàpies i posteriorment s’habilitarà una dependència de la nova ubicació del futur arxiu municipal que acollirà tot el fons ja unificat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.