Setmanari d'informació local - 138 anys

Vercher diu adéu i lamenta la manca de suport municipal

L’exdirector de l’Escola de Música marxa després de 21 anys

Joan Vercher ha estat el director de l’escola de música per 21 anys. | Aina Borràs

L’exdirector de l’escola de música, Joan Vercher, marxa després de 21 anys de gestió amb dures crítiques a l’Ajuntament: «Tenc l’esperança que els actuals dirigents de l’acadèmia i de la banda tenguin un suport per part de l’Ajuntament moltíssim major del qual jo vaig tenir».


Aquest darrer any la relació entre l’empresa gestora de l’Escola de Música Vercamusic i la Vila s’ha vist afectada per diverses polèmiques. El fet és que el passat mes de març, Joan Vercher anuncià que rescindia el contracte amb l’Ajuntament després que la negociació sobre la facturació dels sous dels directors conclogués que els dirigents no cobrarien en tot el curs.


El problema era que dins el plec de condicions que guiava el contracte no s’estipulava un sou per als directors i, per tant, l’acadèmia no podia incloure dins les factures que presentava a l’Ajuntament aquest concepte. Després de no trobar una solució, Vercamusic i l’Ajuntament rescindiren el contracte a finals del mes de març i des de la regidoria de Cultura es féu feina amb una nova concessió per al pròxim curs. Joan Vercher ha volgut fer públic el seu acomiadament en una carta en què ha retret la «manca d’elegància en les formes tant de l’Ajuntament com de l’Associació d’Amics de la Música».

Podeu llegir tota la notícia en paper.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.